9933 - Selected by Rikken

Deze zitgroep 9933 is prachtig doorgestoffeerd en afgewerkt tot in de kleinste details.
gecapitonneerde rugleuningen,verstelbare zitdiepte en speelse vormgeving maken deze meubelen van nederlans topfabricaat uniek.
leder contrastbies in de zitkussens optioneel.
Bijpassende fauteuil 9934 leverbaar.

Vanaf € 1.881,00
Naam
9933 - Selected by Rikken
Uitvoering
2 Zits bank in stof
Breedte
147 cm
Hoogte
91 cm
Diepte
100/105 cm
Zithoogte
46 cm

Unieke collectie Meubelen Selected by Rikken

De banken Selected by Rikken zijn banken die speciaal door Rikken Wonen en Slapen voor u zijn uitgezocht. De banken zijn ondergebracht in onze showroom in Dronten. Bijna alles kan bij deze modellen naar uw smaak worden aangepast, zoals de kleur, stof of leer, een pootje, de zithoogte en zitdiepte, het formaat en de uitvoering. Kom gerust langs en bekijk deze banken Selected by Rikken in onze showroom


Op deze website tonen wij u onze nieuwste collectie.

Maar kom ook eens langs bij Rikken wonen&slapen te dronten in flevoland: zo kunt u de collectie in alle rust bekijken en ideeën opdoen om uw woning nóg mooier te maken. U bent van harte welkom! Kies de mooiste kleur De meubelen uit de Selected by Rikken collectie zijn vaak verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren, in stof en in leder en in een maat die bij u past.

Maar hoe gaat uw droommeubel er straks uitzien?
Daarvoor hoeft u niet langer in spanning af te wachten, want Rikken wonen&slapen beschikt exclusief over StyleFinder. Dit systeem toont uw meubel direct in de kleur van uw keuze. Eerst zien, dan pas kopen dus!