1642 - Selected by Rikken

Bank die leverbaar is als Fauteuil, Loveseat, 2,5 zits, 3 zits, 3,5 zits en als hocker. Leverbaar in stof en in leder.

Armbreedte 28 cm, armhoogte 71 cm.

Vanaf € 1.243,00
Naam
1642 - Selected by Rikken
Uitvoering
2,5 Zits bank in stof
Breedte
194 cm
Hoogte
78 cm
Diepte
94 cm
Zithoogte
45 cm

Deze 1642 bank van Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland is leverbaar in diverse formaten. Zo kunt u kiezen voor een fauteuil of de altijd gezellige loveseat. Wenst u liever een 2,5 zits, 3 zits of 3,5 zits bank kan dit natuurlijk ook. Combineer de 1642 met de bijpassende hocker voor optimaal relax comfort.

De 1642 is leverbaar in vele stofsoorten en ledersoorten met ieder hun eigen unieke kleuropties.

De banken Selected by Rikken zijn banken die speciaal door Rikken Wonen en Slapen voor u zijn uitgezocht. De banken zijn ondergebracht in onze showroom in Dronten. Bijna alles kan bij deze modellen naar uw smaak worden aangepast, zoals de kleur, stof of leer, een pootje, de zithoogte en zitdiepte, het formaat en de uitvoering. Kom gerust langs en bekijk deze banken Selected by Rikken in onze showroom

Rikken Wonen en Slapen biedt u de laagste prijsgarantie op al zijn artikelen, dus ook op deze banken collectie. De Selected by Rikken banken collecties zijn vaak in zowel stof als leder te verkrijgen. Uiteraard is de bezorging van deze collectie gratis zoals u van ons gewend bent. Tevens bieden wij u de laagste prijsgarantie en kunt u bij ons gratis parkeren.

Rikken Wonen en Slapen is de grootste banken dealer van Flevoland, Zowel in de plaatsen Lelystad, Almere, Harderwijk, Kampen en Zwolle vind u geen uitgebreidere banken leverancier!