1625 - Selected by Rikken

Leverbaar in stof en in leder. Zeer veel hoekopstellingen mogelijkelijk, zowel gesloten als met open einde. Tevens leverbaar als fauteuil, loveseat. hocker en nog veel meer.

Vanaf € 726,00
Naam
1625 - Selected by Rikken
Uitvoering
2 Zits bank in stof
Breedte
180 cm
Hoogte
88 cm
Diepte
95 cm
Zithoogte
46 cm

Deze 1625 bank is onderdeel van ons Selected by Rikken programma. En staan in de toonzaal van Rikken Wonen en Slapen te Dronten in Flevoland.

Deze 1625 bank is leverbaar in stof en leder en beschikt over vele kleuropties.

De bank van Selected by Rikken is leverbaar als Fauteuil, loveseat, vele formaten vaste banken, hoekopstellingen met dicht en open einde en als hocker.

Wij bieden u goedkope banken, design banken, merk banken en nog veel meer soorten banken. Bovendien bezorgen wij uw bank door heel Nederland gratis, bieden wij u de laagste prijsgarantie voor onze banken en kunt u bij ons voor de deur gratis parkeren. Zeer groot assortiment aan banken van onder andere Kampen, Zwolle, Harderwijk, Lelystad en Almere.

De banken Selected by Rikken zijn banken die speciaal door Rikken Wonen en Slapen voor u zijn uitgezocht. De banken zijn ondergebracht in onze showroom in Dronten. Bijna alles kan bij deze modellen naar uw smaak worden aangepast, zoals de kleur, stof of leer, een pootje, de zithoogte en zitdiepte, het formaat en de uitvoering. Kom gerust langs en bekijk deze banken Selected by Rikken in onze showroom

Rikken Wonen en Slapen biedt u de laagste prijsgarantie op al zijn artikelen, dus ook op deze banken collectie. De Selected by Rikken banken collecties zijn vaak in zowel stof als leder te verkrijgen. Uiteraard is de bezorging van deze collectie gratis zoals u van ons gewend bent. Tevens bieden wij u de laagste prijsgarantie en kunt u bij ons gratis parkeren.

Rikken Wonen en Slapen is de grootste banken dealer van Flevoland, Zowel in de plaatsen Lelystad, Almere, Harderwijk, Kampen en Zwolle vind u geen uitgebreidere banken leverancier!