1569 - Selected by Rikken

Comfortabele bank leverbaar in zeer veel opstellingen. Of u nou een hoekbank zoekt in stof of leder. Of een van de vele andere mogelijke opstellingen als vaste bank of hoekbank.

Vanaf € 900,00
Naam
1569 bank Rikken
Uitvoering
2,5 Zits bank in stof
Breedte
215 cm
Hoogte
80 cm
Diepte
94 cm

U heeft de ruimte? dan hebben wij de bank! in diverse mogelijkheden samen te stellen. Van kleinere hoekbank tot een waar ziteiland voor de hele familie en vrienden. Deze bank 1569 van Selected by Rikken biedt het u allemaal. Hij is leverbaar in stof en in leder en binnen deze opties kent hij vele soorten en kleuren. 

De 1569 is leverbaar als hoekbank in vele opstellingen maar kan ook geleverd worden als vaste bank.

De banken Selected by Rikken zijn banken die speciaal door Rikken Wonen en Slapen voor u zijn uitgezocht. De banken zijn ondergebracht in onze showroom in Dronten. Bijna alles kan bij deze modellen naar uw smaak worden aangepast, zoals de kleur, stof of leer, een pootje, de zithoogte en zitdiepte, het formaat en de uitvoering. Kom gerust langs en bekijk deze banken Selected by Rikken in onze showroom

Rikken Wonen en Slapen biedt u de laagste prijsgarantie op al zijn artikelen, dus ook op deze banken collectie. De Selected by Rikken banken collecties zijn vaak in zowel stof als leder te verkrijgen. Uiteraard is de bezorging van deze collectie gratis zoals u van ons gewend bent. Tevens bieden wij u de laagste prijsgarantie en kunt u bij ons gratis parkeren.

Rikken Wonen en Slapen is de grootste banken dealer van Flevoland, Zowel in de plaatsen Lelystad, Almere, Harderwijk, Kampen en Zwolle vind u geen uitgebreidere banken leverancier!